Om Oss

Ett ovanligt smart koncept

Hotel Lundia erbjuder det perfekta konceptet för dig som vill bo smart på Lunds bästa hotelläge. Vårt fokus ligger på det som är viktigast, exempelvis teknik som förenklar, sköna sängar från DUX och en liten men kvalitativ frukost. På så vis slipper du att betala onödigt mycket för ditt hotellboende. 

Om du vill checkar du in och ut med oss i vår bar, härifrån serverar vi dig även din frukost eller varför inte något gott att dricka på kvällen.

Under vissa tider på dygnet är Lundia bemannat på distans från Grand Hotel, vårt systerhotell, som ligger 150 meter bort. Bara lyft luren så finns vi redo att hjälpa dig när som helst. Vänligen notera att hotellet är obemannat mellan kl 12.00 och 15.00 och inte har möjlighet att erbjuda tidig incheckning. Incheckning och öppning av hotellets entrédörr enklast via Lundias app.

Ladda gärna ner vår app "Hotel Lundia". Här kan du göra allt från att boka till att checka in/ut. Om du vill fungerar den dessutom som din mobila nyckel till ditt hotellrum eller till vår entré.

 

Vår frukost är alltid inkluderad när du väljer att boka ditt hotellrum via vår hemsida eller app. Lundias frukost är liten men naggande god och består av en surdegsfralla med pålägg, juice, turkisk yogurt med granola och ekologiskt kaffe/te. 

Våra arkitektritade rum erbjuder perfekt WIFI, supersköna sängar från DUX, TV-appareter med chromecast och bekväma badrum.

Upptäck mer om Hotel Lundia